ALPACC


Inscripció Formació ONLINE Emergències Obstètriques i RCP Neonatal ALPACC 13 de Març de  2021, via Zoom
Saber resoldre emergències obstètriques i estar actualitzada és una responsabilitat de les llevadores i professionals de la obstetrícia. Considerem important que es realitzi com a mínim un cop a l'any. Per aquest motiu ALPACC beca a les seves sòcies.

Per realitzar la reserva has de fer un ingrés al núm. Compte d’ALPACC: ES35 1491 0001 2921 1991 6720 i enviar el justificant de pagament al correu: formacio@llevadorespartacasa.org fent constar com a concepte: EMERGÈNCIES ONLINE - nom i cognoms. En cas de no realitzar-se el pagament no s’acceptarà la inscripció.

Condicions:  POLITICA DE CANCELACIÓ: En cas de cancel·lació del curs per l’organització es retornarà l’import íntegre. En cas d’estar assistint un part domiciliari aquell dia i poder justificar-ho (o algun altre imprevist justificat) es reservarà la inscripció per a la propera edició del curs. Si no s’utilitza durant l’any natural  següent (dues edicions), es perdrà. Si es cancel·la la inscripció amb un mes d’antelació, es retornarà el 100% i el 50% si es cancel·la amb dues setmanes. Les cancel·lacions fetes amb menys de 2 setmanes de la data prevista pel curs, no es retornaran. Més informació: formacio@llevadorespartacasa.org  Aquestes dades seràn d'ús exclusiu per aquesta formació d'emergències obstètriques. No les farem servir per promocionar altres formacions o activitats d'ALPACC ni tampoc les passarem a altres entitats.
* indicates required
POLITICA DE CANCELACIÓ
Cal ser llevadora/matrona o obstetra titulada
Email Marketing Powered by Mailchimp